terug

Apotheekfunctie naar Apotheek Alkemade

De apotheekservice in onze praktijk stopt.
De apotheekservice in onze praktijk stopt per 1 oktober en zal worden overgenomen door een openbare apotheek.
De reden hiervoor is dat wij al onze energie en inzet willen geven aan goede huisartsenzorg.
We moeten ons aanpassen aan steeds veranderende regels in de apotheek en het extra werk dat dit met zich meebrengt gaat steeds meer ten koste van de energie en tijd die beschikbaar zijn voor de huisartsenzorg.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij u met het opheffen van onze apotheek toekomstbestendige huisartsenzorg kunnen blijven leveren.

De apotheek wordt overgenomen door de apothekers Wietske Overmars en Thomas Kanis van Apotheken Roelofarendsveen (locatie Alkemade en locatie Waterryck). We werken al lang samen met deze apothekers, onder andere in kwaliteitsbevordering en via het Wijksamenwerkingsverband Kaag & Braassem https://www.wsvkb.nl. We hebben het volste vertrouwen dat zij ervoor gaan zorgen dat de kwaliteit en service op een uitstekende manier worden voortgezet.
In bijgaande introductie brief zullen de apothekers van Apotheek Alkemade zich aan u voorstellen en vertellen wat er voor u gaat veranderen.

We begrijpen dat bovenstaande informatie voor u als een verrassing komt. Een grote verandering als deze zal voor u en voor ons even wennen zijn. We hopen op uw begrip voor deze beslissing.

U moet een keuze maken
Indien u geen gebruik wilt maken van de apotheekservice van Apotheek Alkemade, meldt u dat dan voor 15 september per email aan ons op info@huisartspraktijkdelinde.nl. U zult zich dan zelf aan moeten melden bij een openbare apotheek elders.
Let op: laat het ons alleen weten indien u geen gebruik wenst te maken van de service van Apotheek Alkemade.
Als we niets van u horen worden de benodigde medicatiegegevens beveiligd gedeeld met Apotheek Alkemade. Daarnaast zal Apotheek Alkemade u vragen om het aanmeldformulier via https://www.apotheekalkemade.nl/,  in te vullen.

Overige vragen beantwoorden we ook graag
Mocht u na het lezen van de informatiebrief van Apotheek Alkemade nog vragen hebben over de overgang van de apotheekservice naar Apotheek Alkemade, kijk dan op veel gestelde vragen-FAQ, hier vindt u de meest actuele informatie over de verhuizing van de apotheek.

Heeft u hierna toch nog vragen over de verandering van de apotheek, mailt u dan op info@huisartspraktijkdelinde.nl, wij zullen u dan binnen enkele dagen antwoorden. Dit kunt u ook doen indien u prijs stelt op persoonlijk contact, u kunt dan aangeven dat u gebeld wilt worden.
Wij verzoeken u hierover niet de huisartsenpraktijk telefonisch benaderen, zodat we goed bereikbaar blijven voor medische hulpvragen.

We vertrouwen op een goede voortzetting van onze zorg voor u,

namens het hele team van huisartsenpraktijk de Linde
Ellen van Rosmalen
Willem van der Linden