terug

Afspraak maken

Voordat u belt, doorloop eerst deze vragen:  MOET IK NAAR DE DOKTER ?
Wij voorzien u direct van advies

Via het patiëntenportaal kunt u op elk moment een afspraak maken via de webagenda: hiermee kunt u online uw afspraken bij ons boeken.
Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda van uw arts en boek een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

  • Ook buiten openingstijden afspraken maken of uw afspraken wijzigen
  • Online inzicht in uw afspraken
  • Op uw gemak een tijdstip kiezen dat u uitkomt

Let op! De webagenda is niet bedoeld voor urgente zaken of levensbedreigende situaties. Indien u twijfelt over de ernst van uw klacht, neem dan altijd telefonisch contact met de huisartsenpraktijk op.

Indien u luchtwegklachten hebt en u een afspraak wilt maken voor de luchtwegklachten of een andere klacht, vragen we u om de praktijk te bellen om u op een speciaal tijdstip uit te nodigen.

Maak hier uw afspraak

U kunt telefonisch een afspraak maken, of uitslagen opvragen via 0172-508269, dit telefoonnummer is bereikbaar vanaf 8.30-12.00 uur en vanaf 13.30-16.30.

No-Show/Niet verschenen op afspraak regeling

De drukte binnen onze huisartsenpraktijk en apotheek neemt toe. Om iedereen op korte termijn een afspraak te kunnen bieden, hanteren wij vanaf 01-01-2022 een
No-Show / Niet verschenen-beleid.

Dit houdt in dat wanneer u niet verschijnt op uw afspraak u tweemaal schriftelijk of telefonisch een waarschuwing ontvangt.
Wanneer er een derde keer een afspraak wordt gemist, krijgt u een factuur thuis gestuurd, deze wordt niet vergoed door uw zorgverzekering.

Het no showtarief bedraagt: €20,- voor een enkel consult  

Dit geldt voor afspraken bij al onze medewerkers dus ook voor afspraken bij de praktijkondersteuners (POH- somatiek en POH-GGZ).

Wij achten deze regeling noodzakelijk omdat wij merken dat er steeds vaker patiënten, zonder bericht, niet komen op hun afspraak. Hiermee gaat onnodig spreekuurtijd verloren. Bovendien kunnen andere patiënten minder snel terecht, zij zouden graag uw plek in de agenda gehad willen hebben.

Wij begrijpen dat er soms redenen kunnen zijn, waardoor u niet kunt komen.
Wij verzoeken u om uw afspraak uiterlijk 1 werkdag van tevoren telefonisch af te zeggen, 0172-508269, zodat wij vervolgens een andere patiënt kunnen inplannen.