terug

Invulling spreekuren/ waarnemend artsen

Beste mensen,

Na een lange tijd van afwezigheid is Ellen weer langzaam aan het terugkomen in de praktijk.  Voor ons beiden is het een lastige periode geweest en het heeft ons belangrijke inzichten gegeven. Onder andere dat je als je er voor een ander wil zijn, je eerst  goed voor jezelf moet zorgen.  En dat er grenzen zijn, ook voor een huisarts. We zijn nog aan het onderzoeken hoe we onze rol als huisarts in Leimuiden zo goed mogelijk, voor patienten en voor onszelf, kunnen invullen.  De komende tijd zult u wat vaker een waarnemend huisarts treffen op de praktijk. Willem zal zijn aanwezigheid voorlopig beperken tot 3 dagen. En Ellen zal haar aanwezigheid opbouwen, tot voorlopig, 3 dagen.
Marjolein Dekker, onze vaste waarnemer, heeft ook afscheid genomen, zij wordt opgevolgd door Dorine Piersma.  Verder zullen verschillende artsen de spreekuren invullen. We rekenen op uw begrip.

Onze grote steun en toeverlaat zijn onze dokters- en apothekersassistentes, praktijkondersteuners en onze apotheekmedewerker, Erik Jan.  Ook aan hen hebben we te danken dat  de praktijk op een goede en verantwoorde manier doordraait.

Vriendelijke groet, Willem van der Linden en Ellen van Rosmalen